At have en hund derhjemme gør dig lykkeligere

At have en hund derhjemme gør dig lykkeligere

Jeg vidste aldrig, hvor kedeligt mit hus var, da jeg tog Estrellita til mit hjem. Det var en hund blandet med pekingese, gylden farve og runde øjne. Jeg adopterede hende som en dyrebeskytter, og selv om hun ikke var en hvalp, var jeg ligeglad, jeg følte en særlig forbindelse, den slags forbindelse, at kun mennesker, der har en hund, kan forstå. Og det er, at en hund derhjemme gør dig lykkeligere.

Det var ikke den smukkeste, heller ikke den støjsvage eller den mest legende, jeg bare kendte det. Så snart jeg så hende, vidste jeg, at hun var den, der ønskede mig ved min side. Og jeg var ikke forkert! Hun ændrede mit liv og satte præcedens, så jeg ikke ville vide, hvordan man skulle leve uden en hund ved min side.

Sandheden, jeg ved ikke, hvorfor jeg gik til beskytteren, for selvom jeg elsker dyr, tænkte jeg aldrig på at have en. Men ejerne var klienter af det sted, hvor jeg arbejdede, de inviterede mig til deres hus til en cafe, og jeg kom ikke alene tilbage til mit hjem. Nu havde han en ledsager, Estrellita. Hvad har ændret mit liv? Det gjorde mig lykkeligere. Jeg forklarer.

En hund derhjemme gør dig lykkeligere

Opdag hvorfor have en hund derhjemme gør dig meget lykkeligere og fyldigere.

Velkomstudvalg

Dyrene forstår ikke protokoller eller subtiliteter, hver gang jeg kom gennem døren, råbte Estrelita, hoppede og råbte som om det havde været århundreder uden at se mig, selvom jeg kun havde fem minutter tilbage. Dette fik mig til at gå hjem igen, faktisk undertiden ville jeg bare gøre det for at se hende igen. Hvem kan ikke lide at blive beundret og elsket af andre?

Honning uden grænser

Først forstyrrede det mig lidt, da min hund fulgte mig hele vejen, så forstod jeg, at han elskede mig så meget, at han ikke kunne adskille sig fra mig. Han fulgte mig overalt, han ville sidde med mig på sofaen lænende hovedet på det første sted han fandt, han ville følge mig på toilettet, til køkkenet, til sengen …

empati

Jeg vil aldrig glemme hans triste udseende og hans angst for at få mig til at føle mig bedre, da han så mig græde. Uden tvivl kan jeg ikke beskrive det med et andet ord, der ikke er empati, Jeg kunne se, hvordan hun følte min smerte i hjertet.

Jeg ønskede at se mig glad

Hunde er dyr, der synes at være blevet født for at få andre til at føle sig godt. En hund vil altid gå ud af sin måde at få dig til at grine, at løfte dine ånder, når du ikke engang ved, hvor lavt det er faldet. Min hund var altid der for at få mig til at smile.

Jeg spiste ikke længere alene

Jeg havde altid en partner ved bordet, selvom det nogle gange syntes mere irriterende end noget andet, er sandheden, at jeg elskede at have hende der ved min side.

Ma fik mig til at føle mig stolt

Hun var så lydig, at selv om hun ikke var den smukkeste fysisk, fik hun hurtigt kærlighed til alle for sin smukke personlighed og hendes viden om at være eller rettere, at hun vidste ikke at forstyrre. Jeg husker en lejlighed, jeg forlod huset meget tidligt og dagen blev kompliceret, jeg ankom om natten. Han kunne ikke stoppe med at tænke på hende, og at han ikke var kommet hjem for at få hende ud.

Da jeg ankom, kom han med sin traserito at trække, fordi han holdt sin kisse ikke at gøre det hjemme. Jeg ville ikke have været vred, meget mindre hvis jeg havde gjort det, men hun gik altid videre og Det fik mig til at føle, at jeg ikke kunne have valgt en bedre hund som ledsager.

Han lærte mig at nyde de små ting

For hende den mest ubetydelige lille ting fik hende til at føle sig glad. En flyve, træder på sandet på stranden, en sommerfugl, en orm eller bare kigger på en lille blomst. Det fik mig til at føle, at jeg tog så mange ting for givet, at jeg måske havde levet hele mit liv forkert. Tak for det.

Det gjorde mig til at være en bedre person

Trods kærlige dyr havde jeg aldrig følt så følsom over for dem, før jeg boede hos en, sammen med min smukke ven. Og det fik mig til at vække følelser i mig, aldrig fundet, ikke engang kendt!

At have en hund derhjemme gør dig lykkeligere, dig og resten af ​​din familie. Hvis du tænker på at vedtage en, skal du stoppe med at tænke og gøre det. Du vil aldrig fortryde det. Jeg gjorde det ikke, og på trods af den smerte, der blev lidt efter min ven og ledsager, døde jeg aldrig mig selv for at elske nogen, der havde brug for det. Men vær venlig, følg dette råd: Køb ikke, adopt.

Se videoen: Undertrykke musicalen

Like this post? Please share to your friends:
Skriv et svar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: